Piratenpartij Friesland officieel van start!

Vrijdag 13 januari 2017 is de lokale afdeling Piratenpartij Friesland officieel van start gegaan. De Leeuwarder Courant en Liwwadders.nl hebben er aandacht aan besteed, en ook de lokale omroep Leo nam het initiatief voor een kort telefonisch interview over dit heugelijke feit. De oprichting is voortgevloeid uit een reeks succesvolle kroegmeetings in Leeuwarden, op initiatief van een flinke groep bevlogen Groninger piraten, waaronder de kandidaten Alex Straver en Michiel Dulfer. Het eerste bescheiden succes is reeds geboekt: in onze eigen kieskring hebben we voldoende ondersteuningsverklaringen kunnen verzamelen, waardoor we ook in Friesland op het stembiljet staan! De Friese Piraten komen iedere vier weken bijeen in Eetcafé Spinoza aan de Eewal 50-52 te Leeuwarden, waar iedereen welkom is. Hier kun je Piraten ontmoeten om over lokale acties en de piratenprincipes te praten. Je kunt ons uiteraard ook vinden op Facebook en Twitter. Ben jij een Piraat en woon je in Friesland? Sluit je bij ons aan! Natuurlijk om mensen te overtuigen voor de aanstaande verkiezingen op 15 maart, maar vooral om gewoon een leuke club te vormen die zich op lokaal niveau inzet voor burgerrechten, een open internet, en een vrije informatiesamenlevingDe eerstvolgende kroegmeeting vindt vrijdag 10 maart plaats. Zorg dat je erbij bent!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.